Γιατί χρειάζονται δύο για να χορέψεις...

TANGO

TANGO

Τέλεια αρμονία

Τι θα ήταν η ζωή χωρίς το tango; Πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1880 στις λαϊκές περιοχές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και παρά το ταπεινό του ξεκίνημα, έκτοτε κατέκτησε τον πλανήτη και έφτασε να περιλαμβάνεται στις λίστες παγκόσμιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είναι τυχαίο. Το μυστικό του tango βρίσκεται στη στιγμή του αυτοσχεδιασμού που λαμβάνει χώρα μεταξύ των βημάτων. Με το tango το αδύνατο γίνεται δυνατό, καθώς χορεύουμε τη σιωπή!

Το αντίθετο του βαρετού και του τετριμμένου, το tango είναι προσωπικό, ανυψωτικό, άκρως ρομαντικό, βαθιά συναισθηματικό και απόλυτα ξεσηκωτικό. Είναι ένας διάλογος μεταξύ δύο ενωμένων σωμάτων που παρηγορεί, εμπνέει, ψυχαγωγεί. Σε μετατρέπει σε ποιητή και σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Είναι η χαρά του να μοιράζεσαι μια ιδιαίτερη, έντονη και συνάμα γαλήνια, στιγμή με κάποιον άλλο. Τα βήματα, ο καρδιακός παλμός και ο ρυθμός της μουσικής συνηγορούν στο να κινηθείτε μαζί με αρμονία. Το tango είναι η δημιουργία ενός ισχυρού διαλόγου χωρίς λόγια, όπου οι σιωπές και οι παύσεις λένε περισσότερα από τις λέξεις και τις κινήσεις.

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές χορεύεις τον ίδιο ρυθμό, κάθε φορά είναι μοναδική. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές χορεύεις με τον ίδιο σύντροφο, κάθε φορά είναι μοναδική. Αφέσου στη μουσική. Εμπιστέψου το σώμα σου και τον σύντροφό σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να βιώσει μια συναρπαστική εμπειρία ψυχής.

Στο ξενοδοχείο Blue Dome επιδιώκουμε να αδράξουμε τη στιγμή, κάθε στιγμή. Με αυτό τον στόχο, διοργανώνουμε τακτικά μαθήματα tango και milongas. Έλα για να μάθεις γιατί χρειάζονται δύο για το tango!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.