ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απόλαυσε τη φημισμένη Κρητική φιλοξενία

Οι διακοπές θέλουν διασκέδαση, κέφι, χορό και καλοπέραση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και γι’ αυτό οργανώνουμε μια σειρά από events και εκδηλώσεις με το πιο ειδυλλιακό φόντο…

 

ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Ο Επίκουρος, ένας από τους σημαντικότερους φιλοσόφους της αρχαιότητας, υποστηρίζει ότι η ευδαιμονία είναι το ζητούμενο και η απόλαυση, η απόλυτη αρετή. Δεν είναι τυχαίο που τη σήμερον ημέρα είναι το σύμβολο των απανταχού gourmand και μυημένων στην τέχνη της ζωής. Στο Blue Dome, σε προσκαλούμε να πάρεις ένα μάθημα από τον μεγάλο άνδρα, να κατεβάσεις ρυθμούς και να απολαύσεις όλα όσα η ζωή προσφέρει- συμπεριλαμβανομένου του καλού φαγητού και ποτού. Τις Τετάρτες στις 20:00, φιλοξενούμε στο εστιατόριο Basil’Honey, την εβδομαδιαία οινογνωσία μας, όπου θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ορισμένα “διαμαντάκια” του Κρητικού αμπελώνα, μαζί με τις συνοδευτικές τους νοστιμιές.

Η απόλαυση ωστόσο δεν περιορίζεται στον ουρανίσκο, αφού η Κρητικοί μουσική και οι χορευτές, αναλαμβάνουν να εξυψώσουν την διάθεση σου περαιτέρω.

 

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ποιος είπε ότι οι Κυριακές πρέπει να είναι καταθλιπτικές; Αντλώντας έμπνευση από τις ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες του ‘50 και του ‘60, κάθε Κυριακή στις 20:00, σε προσκαλούμε σε μια ατμοσφαιρική, νοσταλγική έξοδο. Το μενού περιλαμβάνει φρέσκο ψάρι (ότι έβγαλαν τα δίχτυα του ψαρά από το πέλαγος πού βρίσκεται στην αυλή μας-άλλωστε η απόλαυση συχνά βρίσκεται στα απλά πράγματα!), αλλά και ζωντανή Ελληνική μουσική εμπνευσμένη από τον παλιό, καλό κινηματογράφο και αντίστοιχη διακόσμηση.