ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Στο Blue Dome, η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η ευεξία των επισκεπτών και των συναδέλφων μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, λόγω της συνεχώς εξελισσόμενης κατάστασης COVID-19 (Coronavirus), εστιάζουμε στην εμπειρία των επισκεπτών μας και διασφαλίζουμε ότι υπερβαίνουμε τα πρωτόκολλα από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες υγείας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Κέντρων για τον Έλεγχο και πρόληψη ασθενειών (CDC).

Παραμένουμε σε εγρήγορση και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αυστηρά τυχόν ύποπτα συμπτώματα ούτως ώστε να προβούμε σε γρήγορες ενέργειες σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε. Η δέσμευσή μας για υγεία, καθαριότητα και παροχή πρόσθετων προληπτικών μέτρων θα συνεχιστεί. Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας, ακολουθώντας τα καλύτερα στην κατηγορία πρωτόκολλα που μας επιτρέπουν να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις και φυσικά, ακολουθούμε τις άμεσες οδηγίες από τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε επίσης με τις τοπικές αρχές και σύμφωνα με την επίσημη ειδοποίηση της κυβέρνησης, συνάψαμε επίσημη συνεργασία με την Κλινική Βιττοράκη στον Πλατανιά με τη δυνατότητα επίσκεψης από διορισμένο γιατρό στις εγκαταστάσεις μας κατόπιν αιτήματος, επίσημο εκπρόσωπο για περιστατικά που σχετίζονται με το Covid-19.

Εκτιμούμε την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των συναδέλφων μας, πάνω απ’ όλα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην εμπειρία των επισκεπτών μας. Το ξενοδοχείο Blue Dome σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια οικεία εμπειρία φιλοξενίας διασφαλίζοντας παράλληλα στους επισκέπτες του άνεση και ιδιωτικότητα. Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 39 ανεξάρτητα διαμερίσματα με εξωτερική επιπλωμένη βεράντα με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο, ένα εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα και μια μεγάλη πισίνα. Οι περισσότερες περιοχές του ξενοδοχείου μας είναι ανοιχτές και δεν θα βρείτε κλειστούς διαδρόμους ή κοινόχρηστους χώρους. Ενισχύουμε επίσης την άνεση και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας προσφέροντας ένα ολοήμερο μενού a la carte διαθέσιμο για υπηρεσία δωματίου, αλλά και στο υπαίθριο εστιατόριο μας, ένα πλούσιο a la carte πρωινό, μεσημεριανό γεύμα με θέα στη θάλασσα, σνακ στην παραλία ή ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών για να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας . Η ώρα του check in τροποποιείται στις 15.00 μ.μ και το check out στις 11.00 π.μ., προκειμένου να πραγματοποιηθεί το κατάλληλο πρωτόκολλο καθαρισμού σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, η αποτελεσματική ομάδα υποδοχής θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να προτείνει και να φροντίσει εξατομικευμένες διακοπές στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, διασφαλίζοντας πάντα την ασφάλειά σας με όλα τα επίσημα μέτρα

Μας αρέσει να χαιρετάμε και να εξυπηρετούμε τους καλεσμένους μας, ωστόσο, υπό αυτές τις συνθήκες, προσφέρουμε ανέπαφες λύσεις, όπου είναι δυνατόν, σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες του σήμερα. Εκτός από τα πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής, οι συνεργάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου ολοκληρώνουν επίσης βελτιωμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης Covid-19.

Η υγεία, η ευεξία και η χαρά του ταξιδιού είναι υψίστης σημασίας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο ξενοδοχείο μας. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον και τελικά διακοπές γεμάτες εκπληκτικές εμπειρίες και αναμνήσεις μιας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Blue Dome Hotel στο εγγύς μέλλον.

Με εκτίμηση,
Εκ της διοικήσεως

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.