ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΟΥ

Οι διακοπές δεν είναι μόνο τι μπορείς να κάνεις μέσα στο ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις του. Η τοποθεσία μας στον πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Πλατανία, λίγα χιλιόμετρα μόλις από τα γραφικά Χανιά, είναι ιδανική για διάφορες δραστηριότητες, αποδράσεις και εκδρομές. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές που είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει- και σε εξιτάρει- περισσότερο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Είτε θέλεις απλά να κατεβάσεις ρυθμούς, να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς, είτε επιθυμείς να δοκιμάσεις, νέες και ξεχωριστές εμπειρίες, το σίγουρο είναι ότι οι διακοπές σου στο ξενοδοχείο Blue Dome, θα σου μείνουν για πάντα αξέχαστες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ

Έντονες αντιθέσεις. Ιδιότυπα αρώματα. Ολοζώντανα χρώματα. Αυτά είναι κάποια από τα γνωρίσματα που κάνουν τη συγκεκριμένη γωνιά του πλανήτη, τόσο ξεχωριστή. Κι όμως, πολύ περισσότερο από ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με παγκόσμια φήμη, ο Πλατανιάς συνιστά επιπλέον και την ιδανική βάση για να εξερευνήσεις όλο το δήμο και τις άφθονες προσφορές του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Θα επιλέξεις τον Πλατανιά για μια ολιγοήμερη απόδραση ή τις “κανονικές” διακοπές σου, γιατί λατρεύεις τον καιρό, τις ατελείωτες παραλίες, την εξαιρετική κουζίνα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Αλλά και γιατί εκτιμάς την τέχνη και την κουλτούρα, αφού οι εκφάνσεις τους είναι άφθονες στην περιοχή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ